Post by sayflunorimun on Mar 6, 2022 3:31:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen kristályok hack ▞▞▞
▞▞▞ 성디펜스RPG:궁수키우기 2022 version ▞▞▞
👍
élvezd a végtelent. annyira szórakoztató
sok köszörülés és szórakoztató játék
A szintkorlátozások miatt kemény falnak ütközik.
Ez nem rossz. Jó átfutási idő.
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategie pcm
Miért nem tudok belépni a játékba mától kezdve? Távolítsa el és telepítse újra, de még mindig nem tud bejelentkezni... valami megoldás?
Nagyon szórakoztató.😀
Nagyon szeretem ezt a játékot, szórakoztató és időigényes játék, a grafika és a dizájn nagyon egyszerű, de ettől olyan szórakoztató a játék
Nagyon szórakoztató nagyon, mint a jó játék wow, mint a jó játék
Jó játék, én magam is nagyon szeretem.
Jól van
A menü nem fog eltűnni? A szakaszok nem indulnak el. A bónuszok időzítője akkor is visszaszámol, ha a menü nem reagál. A játék (úgy néz ki) bizonyos részei japánul, de más részei angolul. Nem nagyon csiszolt.
Szórakoztató játék
Túl hosszú ahhoz, hogy 99 999 999-et kapjunk. Túl hosszú az első reinkarnációig
Jó
Bárcsak működne a telefonom 6.1-es verzióján
Ez a játék összeomlik minden lépésed. Kekw
Tisztességes játék, és jó időhúzás. Egyetlen problémám van, hogy az azonos szinteken és főnökökön szükséges gazdálkodás puszta mértéke, de azt is megértem, hogy a cégnek pénzt kell keresnie. A játék korai folyamata (az 1. újjászületés előtt) nehézkes – könnyű megtenni, de egyszerűen szintek és aranygyarapodás alapján óriási ütemben haladsz a felszereléseddel, így 3 felszerelési szinttel lemaradsz ott, ahol lenned kellene.
Jó játék. Sima grafika. Volt néhány apró probléma, amelyeket azonnal orvosoltak. Köszönöm. Csak így tovább.
Jól kidolgozott jól játszott. Nagyon élveztem. Várom a frissítéseket, remélem nem okoz csalódást
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategie wyfb
3 napom van, hogy elérjem a stage300-at és a 999-es szintet, de még több időre van szükségem a pénzek és drágakövek ledarálására. Amikor elérem a 999-es szintet, megkaptam a küldetés jutalmát, és csak a felét kapom meg, hogy megkapjam az újjászületést 1 a másiknak meg kell darálnia a sajátja által. De még mindig rendben van az idő elpusztítására való játék.
A játék el sem indul. Megnyomom az 1. szakaszt, és nem történik semmi
Szép játék, kicsit durva.
Szeretem ezt a játékot. Egyszerű és intuitív. Furcsanak tartom, hogy a segédfegyver-kategória mindig a legtávolabbi ellenségre lő. Ami jó lenne, az egy oktatóanyag a játék elején.
Szóval rossz 3/5-öt adni. Nincsenek kozmetikai cikkek vagy ruhák, a presztízs kialakítása olyan sokáig tart, és nincs automatikus újrapróbálkozás vagy folytatás. Minden hullám után manuálisan kell kattintania a következő újrapróbálkozásra. A tornyok és a hősök is MAX frissítéssel rendelkeznek újjászületésenként, így ez lelassítja a fejlődést, mivel a maximális tornyok leesnek a DPS-ről, mielőtt elérnéd a presztízst, és presztízsre kényszerít a fejlődés érdekében. Jelenleg nagyon rossz rendszer/mechanikus megvalósítás. A játéknak van lehetősége, ha ezeket a dolgokat hozzáadják / javítják.
Szükség esetén frissíti az áttekintést, amint frissítések érkeznek. A napi ajándékok nagyon szépnek tűnnek, de nem használhatók fel az újjászületésig, ami úgy tűnik, hogy örökké. Ha az ajándékok aranyat is tartalmaznának, az nagyon jó lenne... és arra is motiválna, hogy továbbra is nézzem a videohirdetéseket.
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategie pcm
Elég szórakoztató volt. Aztán a fejlődésem megtörtént
Szórakoztató, de durva. Az 1. újjászületés után úgy gondoltam, hogy újra a nulláról kezdem, és úgy gondoltam, hogy ez jó móka lesz, de ehelyett új hátteret nyit meg, valamint néhány szép frissítést. Bárcsak az új területeken is lennének új szörnyek. Arra számítottam, hogy a gyepekről származó bossok sivatagi változatai lesznek, de aztán rájöttem, hogy újra ugyanazok a bossok, és mélységesen csalódott voltam. Pénzt költöttem az automatikus célzásra, de úgy érzem, hogy az újjászületés 1 után automatikusan fel kellene oldania.
Az első újjászületésért való darálás nevetséges. Súlyos manipuláció pénzt fizetni a végső darálásért.
Nehéz fejlődni, első újjászületésnek lenni már olyan nehéz, most a második újjászületésért küzdök. Szinte minden már max, de még nem tudom átmenni a 180-as szakaszt.
Hello most vásároltam 3 dolgot, de soha nem kaptam meg
Nagyon élvezetes játék, de az őrlés, ember.. az egyes Rebirth-ekhez (presztízshez) szükséges őrlés kicsit túlzás. Általában nem panaszkodom a darálásra, de ez mindig ugyanaz, ugyanazt a szakaszt ~500-szor megismételve. Valamilyen módszerre van szükség annak érdekében, hogy az őrlést kevésbé ismétlődjön. Fizethet a folyamat felgyorsításáért, de én f2p-t játszok. Egyébként szórakoztató játék egyébként, szerintem alapvetően még nincs más panaszom
Darál, darál, darál, darál...
jó
Ha szereted a grind játékokat erősödni, és lassan látni a nagyobb számokat, ez a te játékod. Semmi izgalmas, de öröm látni, ahogy fejlődsz
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategie wyfb
valójában nagyon szórakoztató
Auto play korlátlanul vásárolok. eddig miért nem volt semmi? Visszatérítem a pénzemet, vagy adj korlátlan számú automatikus AIM-et mostwww!!!..
van egy módja annak, hogy megtörje a játékot, és adjon hozzá több zeroooot
szép játék, de kérlek csökkentsd az újjászületéshez szükséges szintet, elég hosszú utat kell megtenned az újjászületésig, valamint játékkódokat vagy promóciós kódokat, ahol láthatod, majd adj hozzá további íjakat, vagy készíts egy szintdiagramot a frissítésekről ahelyett, hogy a szintnek megfelelően csinálnád. , még karakterek hozzáadásával is hozzáadhat néhányat
10/10
Worms Zone .io - Hungry Snake Δράση oaiu
Nem rossz, de az íjászom abbahagyja a lövöldözést végtelen főnök módban
Jó játék időtöltéshez.
Jó egyszer ölni